Välkommen till Ackers F08!

Äntligen startar innebandysäsongen!
2021-08-28 13:15

Med hösten i antågande så börjar även innebandysäsongen och nu på måndag startar vi upp med träningar två gånger i veckan.

• Måndagar i A-hallen 17:45 - 19:00
  • Onsdagar i B-hallen 17:45 - 19:15

Vi börjar med uppvärmning utomhus så man behöver även ta med sig träningsskor för utomhusbruk.

Vi kommer även att dra igång med vår sedevanliga Fys med Johan någon gång under oktober, och då blir det troligtvis på torsdagar.

Som ni har märkt har klubben valt att byta medlemssystem till SportAdmin, och då jag (Gunilla) är även involverad i det så blir F08 lite av försökskaniner så jag ber om ursäkt i förhand. Hör gärna av er om ni upptäcker att det blir lite konstigt!

Vi kommer även att under september kalla er till ett föräldramöte, inbjudan och information kommer senare.

Varmt välkomna och så håller vi tummarna att vi får en normal säsong!

Gunilla, Adde, Danne och Annika