SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F06

Ackers F06 Silver i Hagunda Cup!
2021-09-12 22:17

Första inlägget på nya hemsidan och vilket härligt inlägg att få göra.

Nu sitter man här och ska försöka sammanfatta en cuphelg. Det är lätt att man bara tänker på det som ligger en närmast i tiden vilket var finalen som vi tog oss till efter några riktigt starka prestationer som lag. En rafflande final som fick ett snöpligt slut där vi släpper in ett kvitteringsmål med mindre än minuten kvar för att sedan förlora på staffar. Riktigt surt och med all rätt flera besvikna och ledsna tjejer.

Men som ledare så har man ju också det ansvaret att försöka ta ett par steg tillbaka och se vad den här cupen har inneburit i sin helhet för laget och individen och det är inte så lite saker heller.

 

Jag vågar påstå att samtliga tjejer denna helg har på ett eller annat sätt utvecklats, antingen som individ, lagspelare, innebandyspelare eller alla tre.

 

Helgen har varit fylld av positiva vibbar med en härlig stämning i hela gruppen och framförallt så tror jag att allihopa har haft det ruskigt kul

Tjejerna har visat upp en stark laganda, starka individuella prestationer på samtliga tjejer och framförallt en otrolig mental och fysisk styrka genom att kämpa ända in i kaklet.

Jag vet att jag talar för alla ledare när jag säger att vi är så otroligt stolta över det här gänget med superhärliga tjejer och jag tycker ni föräldrar ska vara otroligt stolta över era döttrar för den här helgen var ingenting annat än en otroligt stark prestation av samtliga tjejer!

Jag hoppas tjejerna kan när besvikelsen över finalförlusten lagt sig, kan blicka tillbaka på denna cup och förstå den fina prestation man gjort.

Varma hälsningar en otroligt stolt och ledarstab.

 
Våra sponsorer