Välkommen till ACKERS nya hemsida!

Ackers F06 Silver i Hagunda Cup!
2021-09-12 22:17, F06

Första inlägget på nya hemsidan och vilket härligt inlägg att få göra.

Nu sitter man här och ska försöka sammanfatta en cuphelg. Det är lätt att man bara tänker på det som ligger en närmast i tiden vilket var finalen som vi tog oss till efter några riktigt starka prestationer som lag. En rafflande final som fick ett snöpligt slut där vi släpper in ett kvitteringsmål med mindre än minuten kvar för att sedan förlora på staffar. Riktigt surt och med all rätt flera besvikna och ledsna tjejer.

Men som ledare så har man ju också det ansvaret att försöka ta ett par steg tillbaka och se vad den här cupen har inneburit i sin helhet för laget och individen och det är inte så lite saker heller.

Jag vågar påstå att samtliga tjejer denna helg har på ett eller annat sätt utvecklats, antingen som individ, lagspelare, innebandyspelare eller alla tre.

Helgen har varit fylld av positiva vibbar med en härlig stämning i hela gruppen och framförallt så tror jag att allihopa har haft det ruskigt kul

Tjejerna har visat upp en stark laganda, starka individuella prestationer på samtliga tjejer och framförallt en otrolig mental och fysisk styrka genom att kämpa ända in i kaklet.

Jag vet att jag talar för alla ledare när jag säger att vi är så otroligt stolta över det här gänget med superhärliga tjejer och jag tycker ni föräldrar ska vara otroligt stolta över era döttrar för den här helgen var ingenting annat än en otroligt stark prestation av samtliga tjejer!

Jag hoppas tjejerna kan när besvikelsen över finalförlusten lagt sig, kan blicka tillbaka på denna cup och förstå den fina prestation man gjort.

Varma hälsningar en otroligt stolt och ledarstab.

Välkomna till AckersTV!
2021-09-11 23:03
Nu har vi startat upp AckersTV!

AckersTV är klubbens nya informationskanal för rörlig bild (Film på fackspråk...)
Det är till grunden en YouTube kanal (AckersTV). Som kommer att komplettera de redan existerande kanalerna: Hemsidan, Instagram & Facebook.
Redaktionen på AckersTV består och kommer att bestå av spelare och ledare i klubben som brinner för att filma och producera intressanta och roliga inslag och intervjuer från allt som har med Åkersberag iBF att göra. Riktig journalistik helt enkelt.
Det kan vara allt ifrån att rapportera från en träning till att filma och göra reportage och intervjuer vid match/turnering.
Vi hoppas att denna kanal kan hjälpa klubben att få mer intresse från allmänhet och sponsorer.
Men också för alla inblandade. Spelare/Ledare/Styrelsen/Supporter att få en inblick hur det fungerar i klubben. Allt ifrån Lekiz till Seniorlagen!

Så gå in och prenumerera på AckersTV YouTube kanal. Och glöm inte att gilla filmerna!

Vi söker medarbetare till AckersTV redaktionen.
Är du intresserad av att fotografera/filma eller journalistik i allmänhet. Så har ni kommit rätt!

Kontakta oss på: ackerstv@akersbergaibf.se

Mvh.
Fredrik Loreby
AckersTV

Träningstider säsongen 2021-2022
2021-06-12 11:00

Vi har från kommunen meddelats vilka halltider vi kan disponera kommande säsong. Tyvärr har kommunen sänkt vår tilldelning från 75 timmar per vecka till 64 timmar per vecka. Med tanke på att klubben sökt lika många tider som förra året och att inga övriga förutsättningar förändrats mottog vi beskedet med förvåning och besvikelse. Vi har självklart bett kommunen motivera neddragningen, men de har valt att inte ge ett tydligt motiv. Klubbens halltidsgrupp jobbar just nu med att fördela tillgängliga tider mellan våra träningsgrupper på bästa sätt, men uppgiften är självklart svårare än normalt. Från klubbens sida förstår vi att halltider är en begränsad tillgång i kommunen men anser det samtidigt skäligt att en kraftig neddragning av halltider kan motiveras på ett rimligt sätt, speciellt när konsekvenserna kan bli att barn tvingas träna sent på kvällstid eller att ledare tvingas hoppa av pga tidiga träningstider. Detta blir extra olyckligt en säsong när vi ska försöka återta och återhämta efter covidnedstängningar.
Klubben kommer försöka ha dialog med kommunen för att hitta konstruktiva förbättringar gällande halltidssituationen.

P14 Svart, 13/09 14:51
P13 Orange, 08/09 15:53