Ackerskvällen tillbaka!
2021-10-18 20:18

Äntligen, Ackerskvällen är tillbaka!

Efter 2 års pandemiuppehåll är den här igen - Ackerskvällen

En kväll där vi blandar glädje och kamratskap.

Alla är välkomna på årets roligaste innebandyturnering

Fredagen den 29 oktober mellan kl 18.00-22.00 i Sporthallen

En minicup utöver det vanliga, välkomna att anmäla in lag.

-Ni är 3 på plan och väljer själva om ni vill spela med målvakt eller utan.

-Klasserna är mixklass lag och vänner, mixklass familj och lagklass.

Skicka anmälan till ackerskvallen@akersbergaibf.se, ange ålder på yngsta deltagaren samt vilken
klass ni vill spela i. Spelschemat anpassas efter ålder och erfarenhet

Frågor, hör av er!

Ny(gammal) verksamhetsledare från 1/11
2021-10-09 10:11

Det är med glädje vi kan meddela att Janne Engvall valt att börja jobba hos oss i Ackers igen efter en tvåårig utflykt till Täby FC. Janne har ett stort Ackershjärta och kommer med sin gedigna erfarenhet och innebandykunskap att vara ett stort stöd i klubbens utveckling och löpande verksamhet framöver.

Jesper gör sin sista dag som verksamhetsledare hos oss på fredag 15/10, så samtidigt som vi välkomnar Janne sänder vi också ett stort lycka till till Jesper i hans nya roll i Bollnäs bandy.

Ackers Höstlovscamp 2021
2021-10-08 18:38

Välkommen till Ackers Höstlovscamp 2021!

Ackers Höstlovscamp är ett innebandyläger som vänder sig till killar och tjejer födda 2008-2014.

Lägret pågår v.44. Måndag-torsdag 1/11-4/11 i Åkersberga Sporthall.

Dagtid mellan kl.09.00-16.00.

Kostnad för att delta på lägret är 1700:- (inklusive lunch och mellanmål).

Dagarna fyller vi med varierande innebandyträning, teoripass, lekar och tävlingar.
Ledare för lägret är våra duktiga representanter från Ackers juniorverksamhet.

Antalet platser är begränsade och principen ”först till kvarn” gäller.

Sista anmälningsdag: 24/10. Observera att anmälan är bindande.

Återbetalning sker endast om Ackers inte kan bereda plats på lägret.

Klicka här för anmälan!

Välkomna!

Anton Ahlner 1993 - 2021
2021-09-29 21:35

I söndags nåddes vi i Ackers av den fruktansvärda nyheten att en tidigare spelare i klubben lämnat oss alla alldeles för tidigt. Anton spelade i klubben hela sitt liv, från pojklag via juniorlag till herrlaget där han spelade många säsonger och under 2018-2019 agerade lagkapten. Anton var mycket uppskattad som spelare, men i ännu större utsträckning som lagkamrat.

Våra tankar går till Anton och alla er som kommer att sakna honom.

Vila i frid Anton!

Ackers F06 Silver i Hagunda Cup!
2021-09-12 22:17, F06

Första inlägget på nya hemsidan och vilket härligt inlägg att få göra.

Nu sitter man här och ska försöka sammanfatta en cuphelg. Det är lätt att man bara tänker på det som ligger en närmast i tiden vilket var finalen som vi tog oss till efter några riktigt starka prestationer som lag. En rafflande final som fick ett snöpligt slut där vi släpper in ett kvitteringsmål med mindre än minuten kvar för att sedan förlora på staffar. Riktigt surt och med all rätt flera besvikna och ledsna tjejer.

Men som ledare så har man ju också det ansvaret att försöka ta ett par steg tillbaka och se vad den här cupen har inneburit i sin helhet för laget och individen och det är inte så lite saker heller.

Jag vågar påstå att samtliga tjejer denna helg har på ett eller annat sätt utvecklats, antingen som individ, lagspelare, innebandyspelare eller alla tre.

Helgen har varit fylld av positiva vibbar med en härlig stämning i hela gruppen och framförallt så tror jag att allihopa har haft det ruskigt kul

Tjejerna har visat upp en stark laganda, starka individuella prestationer på samtliga tjejer och framförallt en otrolig mental och fysisk styrka genom att kämpa ända in i kaklet.

Jag vet att jag talar för alla ledare när jag säger att vi är så otroligt stolta över det här gänget med superhärliga tjejer och jag tycker ni föräldrar ska vara otroligt stolta över era döttrar för den här helgen var ingenting annat än en otroligt stark prestation av samtliga tjejer!

Jag hoppas tjejerna kan när besvikelsen över finalförlusten lagt sig, kan blicka tillbaka på denna cup och förstå den fina prestation man gjort.

Varma hälsningar en otroligt stolt och ledarstab.

Välkomna till AckersTV!
2021-09-11 23:03
Nu har vi startat upp AckersTV!

AckersTV är klubbens nya informationskanal för rörlig bild (Film på fackspråk...)
Det är till grunden en YouTube kanal (AckersTV). Som kommer att komplettera de redan existerande kanalerna: Hemsidan, Instagram & Facebook.
Redaktionen på AckersTV består och kommer att bestå av spelare och ledare i klubben som brinner för att filma och producera intressanta och roliga inslag och intervjuer från allt som har med Åkersberag iBF att göra. Riktig journalistik helt enkelt.
Det kan vara allt ifrån att rapportera från en träning till att filma och göra reportage och intervjuer vid match/turnering.
Vi hoppas att denna kanal kan hjälpa klubben att få mer intresse från allmänhet och sponsorer.
Men också för alla inblandade. Spelare/Ledare/Styrelsen/Supporter att få en inblick hur det fungerar i klubben. Allt ifrån Lekiz till Seniorlagen!

Så gå in och prenumerera på AckersTV YouTube kanal. Och glöm inte att gilla filmerna!

Vi söker medarbetare till AckersTV redaktionen.
Är du intresserad av att fotografera/filma eller journalistik i allmänhet. Så har ni kommit rätt!

Kontakta oss på: ackerstv@akersbergaibf.se

Mvh.