SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F14

IK Frej Täby IBK
vs
Åkersberga IBF (A)
IK Frej Täby IBKvsÅkersberga IBF (A)

  INFORMATION

Matchstart:lör 16 december, 14:30
Plats:Vikingavallen
Serie:Pantamera Flickor Blå Lättlätt Norra   Tabell >>
Samling:13:30, Parkeringen utanför ÖoB
Aktivitetsinfo: Dags för omgång 8 i seriespelet!
Den här gången möter vi IK Frej Täby borta.

Notera att F14 spelar TRE matcher den här helgen. Det är därför viktigt att så många som möjligt anmäler sig till någon av matcherna på lördagen och sedan får 9 (helst) av tjejerna spela även en match på söndag.

Vi förstår att det här kanske inte är bästa timingen såhär inför jul och att ni har annat att fylla er tid med än innebandy men hoppas ändå att det ska gå att lösa så att vi slipper lämna walk over och betala en avgift. Kanske kan din dotter spela om hon får skjuts?! Meddela via kommentar i kallelsen (eller WhatsApp-gruppen) så försöker vi lösa det.

Anmäl till den match som passar bäst och avanmäl på den andra.

Vi träffas på parkeringen utanför ÖoB. Kommentera i kallelsen om ni åker direkt till hallen men vi ser gärna att man kommer till samlingen för att underlätta samåkning osv.

Tjejerna kommer med matchställ, orangea strumpor, innebandyglasögon, vattenflaska, uppsatt hår, tejpade/avtagna smycken och massor med energi!

Väl mött!
/Lagledare och tränare

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer