SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga IBF
ACKERS
F08

Åkersberga IBF (A)
0 - 4
Huddinge IBS (B)
Åkersberga IBF (A)0 - 4Huddinge IBS (B)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 oktober, 17:00
Plats:Åkersberga Sporthall A
Serie:Pantamera Flickor Röd Medel Mellersta   Tabell >>
Samling:16:15
Trupp:#1 Hannah Dittlau
#19 Julia Glitterstam
#22 Nicole Elverum
#27 Vilma Persson
#33 Zoey Gyllenhammar
#35 Thea Wikner
#36 Ingrid Åkerberg
#38 Ebba Larsson
#40 Nora Isaksson
#41 Elsa Palm
#42 Sara Erlandsson
#46 Ella Bergman
Sabina Landström
Premiär i Röd medel Mellersta mot Huddinge
2021-10-09 22:02

Då va det lördag och dags för premiär i vår andra serie vi är med i. Medel Mellersta mot duktiga Huddinge F07.

Huddinge som alltid har bra och skickliga lag kom taggade till tänderna efter förlust i sin premiär mot Hässelby.

Matchen startar i bra tempo där jag tycker att vi hänger med bra och skapar flera bra chanser. Vi tilldöms även ett straffslag efter ca 5 min som vi tyvärr missar. Huddinge är duktiga på att vända spelet snabbt och kommer i flera farliga anfall som Sabina i målet avvärjer snyggt och säkert.

Matchen fortsätter i ett högt tempo där vi fortsätter att skapa chanser tack vare våra snabba spelvändningar och ettriga spel men i Huddinges mål står mycket duktiga Linnea Strandberg. Hon kommer visa sig vara övermakten själv denna kväll. Vi skapar chans på chans men lyckas inte få in bollen. 

När vi sen tappar markering i mitten av försvarszon så va 0-1 ett faktum. Av bara farten fortsatte Huddinge och lyckas innan första periodens slut få in även 0-2 och 0-3. Surt som bara den men mot ett sånt skickligt lag får man inte tappa markering i försvarszon för då smäller det direkt bakåt.

2:a perioden är 11 sekunder gammal när vi återigen missar och Huddinge förvaltar läget, 0-4.

Därifrån tycker jag ( färgad som jag är) att vi är det klart bärtre laget och skapar chanser i parti och minut men lyckas inte få in bollen. Sa jag att Huddinges målvakt va en vägg?

Summering så tycker jag vi gör en bra match men inte lyckas få in bollen. Jag gillar hur vi klarar att stå upp fysiskt mot ett storleksmässigt större lag och hur vi kämpar hela vägen in i mål trots underläge med 0-4. Vilka jäkla härliga tjejer vi har!

Tack Huddinge för en underhållande match men tills nästa gång vi möts så har vi tränat avslut och då hoppas vi att det blir resultatmässigt jämnare.

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer